Avantatges i descomptes

Botigues

 

GM7 Uniformes

GM7 Uniformes

Àmplia gamma de vestuari pensat i dissenyat especialment pel sector mèdic.

GM7 Uniformes és una empresa formada per professionals especialistes en uniformitat amb més de 30 anys d’experiència en el sector.

Disposa d’una àmplia gamma de vestuari pensat i dissenyat especialment per als professionals de cada sector, en especial del sector mèdic: models funcionals, còmodes, elegants i de presència impecable que l’ajudaran a reforçar la imatge de la seva empresa.

Cobreix les necessitats del sector de la sanitat i estan especialitzats en uniformes sanitaris, mèdics, clínics i d’infermeria. Per aquest motiu ofereix les peces que millor s’adapten al seu ritme de treball. Nous dissenys, còmodes, versàtils i amb les garanties higiènic-sanitàries per poder oferir la peça idònia per als professionals d’hospitals, clíniques, consultoris i sector veterinari.

-Teixits antibacterians
- Productes d’un sol ús
- Calçat tècnic

Ofereix:
20% de descompte en els seus productes.
No acumulable amb altres ofertes o promocions.

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per a més informació:
GM7 Uniformes
www.gm7uniformes.com
infogm7uniformes.com

Barcelona:
Aragó, 287 (cantonada Pau Claris)
Tel. 93 393 81 71

Sabadell:
Horta Novella, 5 (Plaça del Gas)
Tel. 93 393 81 81

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web