Avantatges i descomptes

Botigues

 

CATALONIA MIKADO *** Barcelona

Hotel Mikado

Hotel a prop del COMB, la clínica Teknon o el Instituto de Microcirugía Ocular.

El Catalonia Mikado es caracteritza per la seva cèntrica situació en una zona residencial, mèdica i de negocis. A prop del Col·legi de Metges de Barcelona, la clínica Teknon o el Instituto de Microcirugía Ocular. L’hotel disposa de 68 habitacions equipades amb aire condicionat, telèfon directe, minibar, o caixa forta entre d’altres serveis.

Els clients poden gaudir de cuina mediterrània, bar-cafeteria, pàrquing i salons per realitzar reunions, seminaris, etc.

Per a tots els col·legiats, l’hotel Catalonia Mikado aplica unes tarifes especials en les reserves realitzades a través de Mediviatges, l’agència de viatges del Col·legi Oficial de Metges.

Ofereix:
Descomptes especials.  És impressindible la reserva a través de Mediviatges.


Per a més informació i reserves: 
Mediviatges 
Passeig de la Bonanova, 47 Barcelona
Tel.: 93 567 88 05 
mediviatgesmed.es
www.med.es 


MEDIVIATGES, S.A.U; NIF A-61443917; domicili social: Passeig de la Bonanova, 47, Barcelona 08017; Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 30161, foli 16, Inscripció 1ª, Full B-166.754. Registre RTC: GC 000789

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web