Avantatges i descomptes

Botigues

 

Vilars Rurals

Vilars Rurals

L’objectiu dels “Vilars Rurals” és apropar els turistes d'arreu de Catalunya a la realitat de la vida i els costums rurals.

Els “Vilars Rurals” tenen com a funció apropar els corrents de turisme interior d'arreu de Catalunya a la realitat de la vida i els costums rurals.

Aquests establiments han estat concebuts per ser ubicats prop d'indrets de remarcat interès natural, cultural, paisatgístic o monumental, volent donar resposta a la nova demanda d'un turisme interior català que cada vegada cerca més sensacions i vivències actives.

Ofereix:
5% de descompte.  És imprescindible fer la reserva a través de Mediviatges. 
 
Per a més informació i reserves: 
Mediviatges 
Passeig de la Bonanova, 47 Barcelona
Tel.: 93 567 88 05 
mediviatgesmed.es
www.med.es 


MEDIVIATGES, S.A.U; NIF A-61443917; domicili social: Passeig de la Bonanova, 47, Barcelona 08017; Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 30161, foli 16, Inscripció 1ª, Full B-166.754. Registre RTC: GC 000789

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web