Avantatges i descomptes

Botigues

 

Hotel Apart-hotel Solimar

Solimar

Situat a Calafell, Costa Daurada, podràs fer els teus somnis realitat.

L'Hotel Aparthotel Solimar Calafell és un hotel de 3 estrelles on trobaràs totes les comoditats per sentir-te com a casa.

El Recinte compta amb més de 2.000 m2 de jardí solàrium amb dues piscines, zona d’espectacles, parc infantil, Sala social, Sala de jocs i connexió wifi gratuïta.

Gaudeix d’un ambient familiar, en temporada alta es realitzen activitats per nens i adults.

Es complementa amb serveis opcionals com el Bar-Cafeteria, Perruqueria, Sauna, Jacuzzi, Rentadores, Pàrking així com Restaurant amb servei de bufet lliure de cuina Mediterrània.

Ofereix:
5% de descompte en el preu tarifa.  Reservar a través de Mediviatges 93 567 88 05.

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per a més informació i reserves: 
Mediviatges 
Passeig de la Bonanova, 47 Barcelona
Tel.: 93 567 88 05 
mediviatgesmed.es
www.med.es 


MEDIVIATGES, S.A.U; NIF A-61443917; domicili social: Passeig de la Bonanova, 47, Barcelona 08017; Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 30161, foli 16, Inscripció 1ª, Full B-166.754. Registre RTC: GC 000789

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web