Avantatges i descomptes

Botigues

 

Hotels Silken

Hotel Silken

Hotels Silken Sant Gervasi, Barcelona, resta d'Espanya i Brussel·les

Descomptes molt especials al Hotel Silken Sant Gervasi a Barcelona.  A tan sols 8 minuts del centre de la ciutat.

5% de descompte a la millor tarifa disponible als Hotels Silken de: Avilés, Barcelona, Bilbao, Burgos, Ciudad Real, Girona platja d’Aro, Gijón, León, Madrid, Málaga, Murcia, Oviedo, Salamanca, San Sebastián, Santander, Sevilla Tenerife, Valencia Valladolid, Vitòria, Zaragoza i Brussel·les.

Per a més informació i reserves: 
Mediviatges 
Passeig de la Bonanova, 47 Barcelona
Tel.: 93 567 88 05 
mediviatgesmed.es
www.med.es 


MEDIVIATGES, S.A.U; NIF A-61443917; domicili social: Passeig de la Bonanova, 47, Barcelona 08017; Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 30161, foli 16, Inscripció 1ª, Full B-166.754. Registre RTC: GC 000789

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web