Avantatges i descomptes

Botigues

 

Hotels Premium Suites

Hotel Premium Suites

Hotels a Barcelona

Premium Suite Hotels té 3 hotels a Barcelona.

HOTEL AKO
28 espaiosos apartaments, pensats per a directius que desitgin un servei personalitzat, per a famílies amb nens, per a assistents a conferències i congressos a Barcelona, i també com a punt de partida per a una visita turística a la ciutat.

HOTEL ACACIA
Tots els serveis d’un hotel però amb l’avantatge de l’amplitud i comoditat d’un apartament, amb estudis de 45m2 i amb cuina totalment equipada.

APARTHOTEL BONANOVA
Disposa de 21 apartaments funcionals i 2 suites, tots amb la seva cuina totalment equipada, i amb els millors serveis i atenció personalitzada perquè se senti com a casa. La ubicació és immillorable, molt a prop de la clínica Teknon o la IMO.


Ofereixen:
5% de descompte sobre la millor tarifa disponible.

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)


Per a més informació i reserves: 
Mediviatges 
Passeig de la Bonanova, 47 Barcelona
Tel.: 93 567 88 05 
mediviatgesmed.es
www.med.es 


MEDIVIATGES, S.A.U; NIF A-61443917; domicili social: Passeig de la Bonanova, 47, Barcelona 08017; Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 30161, foli 16, Inscripció 1ª, Full B-166.754. Registre RTC: GC 000789

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web