Avantatges i descomptes

Botigues

 

Formula 1 i Moto GP

Formula 1

Gran Premi d'Espanya de F1 i Gran Premi de Catalunya de MotoGP.

Circuit de Barcelona-Catalunya és una de les més modernes instal·lacions esportives on cada temporada es donen cita els principals esdeveniments del motor a nivell mundial: el Gran Premi d'Espanya de F1 i el Gran Premi de Catalunya de MotoGP.

Ofereix:

Gaudir d'un 15% de descompte en el Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP.

CODI CANAL COL·LABORADOR: CMETGES20

Per realitzar la compra de les entrades gaudint del descompte dirigir-se al link: http://colCAT.circuit.cat

Un cop hagi accedit a la pàgina indicada, si us plau, seleccioni el tipus d'entrada que desitja, (3,75 € / tiquet de gestos de gestió).

Un cop hagi seleccionat l'entrada, seleccioneu el nombre d'entrades a comprar i utilitzi el mapa interactiu del recinte per escollir els seients que millor li convinguin.

Verifiqui la selecció en el panell inferior i si és correcte, feu clic al botó continuar, (el nombre màxim de localitats que pot comprar és de 4).

En el moment de validar la compra, si us plau, feu clic a "validar promocions" i introduïu el codi promocional perquè se li apliqui el descompte.

Verifiqui el seu correu electrònic per poder descarregar-se o imprimir-se les seves entrades per als GGPP 2020.

No serà acumulable a altres promocions o ofertes existents.
 

Per a més informació:
Circuit de Barcelona-Catalunya
www.circuitcat.com
Tel. 93 571 97 06

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web