Avantatges i descomptes

Botigues

 

Institut Pilar Domínguez

Pilar Domínguez

Reequilibració postural, biomecànica corporal i cinestèsia

El Mètode Pilar Domínguez afavoreix la correcció i la consciència postural. És un mètode que, a través de l'exercici físic, utilitza el moviment amb finalitat terapèutica.

El Mètode Pilar Domínguez es practica en els seus centres i és un referent en l’exercici terapèutic i la col·locació postural, que permet cuidar de la salut i la forma física. Consisteix en una combinació d'exercicis controlats i supervisats d’estiraments músculo-tendinosos, tonificació muscular i relaxació, destinats a prevenir i corregir les conseqüències nocives d'una  col·locació postural inadequada.

Els programes de l'Institut Pilar Domínguez augmenten la consciència corporal i la intel·ligència postural: propiocepció per respondre amb més eficàcia a l’equilibri i al temps de reacció davant situacions determinades, augmenten l'elasticitat, la flexibilitat, la capacitat d’estirament muscular, i el grau de mobilitat articular, atenuen els dolors musculars i augmenten la força. El mètode també promou la relaxació, disminuint l’estrès, i l’equilibri mental.

En definitiva, el Mètode Pilar Domínguez proporciona la tècnica bàsica per integrar, i organitzar el moviment del cos, en  la nostra activitat quotidiana, laboral i esportiva, a més de contribuir al benestar global, ajudar a la pèrdua de pes i prevenir els mals d’esquena.
Oferim sessions per a la pràctica del mètode, i de fisioteràpia, així com una avaluació física i antropomètrica abans de començar i durant el seguiment de l'evolució per part d'un fisioterapeuta.

Els centres Pilar Domínguez compten amb un professorat format i expert en l’ensenyament del mètode.

Ofereix:
1) Pack de 6 mesos de pràctica del Métode Pilar Domínguez  en classes grupals:
- 50 % de descompte en la quota d’inscripció.
- 3 Tractaments fisioteràpia gratuïts.
- Avaluació física i antropomètrica inicial gratuïtes abans de començar.

2) Pack de 2 Classes personals:

Avaluació física i antropométrica gratuïtes.

No serà acumulable a altres promocions o ofertes existents.

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per a més informació:
Centre Pilar Domínguez Muntaner
Muntaner 326 - 08021 Barcelona
Tel. 93 414 28 60
infocentropilardominguez.com

Centre Pilar Domínguez Manel Girona
Passeig Manel Girona, 51 - 08034 Barcelona
Tel. 93 205 26 62
info2centropilardominguez.com

www.institutopilardominguez.com

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web