Avantatges i descomptes

Botigues

 

Club Tennis Manresa

Club Tennis Manresa

Tennis i pàdel amb d'instal·lacions al bell mig de la natura al Bages.

El Club Tennis Manresa ofereix una àmplia oferta d'instal·lacions al bell mig de la natura per a la pràctica d’esports i per a activitats socials i d’oci al Bages.

Es caracteritza per una intensa activitat en tennis i pàdel, tant en l’àmbit social com en el de competició. Les instal·lacions acullen diverses competicions individuals adreçades als socis i obertes a tennistes de fora del Club. L’escola del Club Tennis Manresa ofereix tot l’any diferents cursos que s’adapten a les necessitats d’adults i nens segons l’edat, el nivell de joc i les inquietuds.

També disposa de gimnàs amb classes dirigides i una àmplia piscina descoberta amb jardí, tennis de taula, frontó i pista poliesportiva (futbol sala i bàsquet).

Ofereix:
- Alta com a soci: aplicació de la quota mensual de 107 € per a dues persones al donar-se d’alta com a soci.
- Cursets adults i nens: per als no socis s’aplicarà el preu de soci per a la contractació de cursets tant per a adults com nens.

Cal identificar-se presentant:
(algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per a més informació:
CLUB TENNIS MANRESA
Ctra. Santpedor s/n
08272 Sant Fruitós de Bages
Tel. 938 772 407
www.clubtennismanresa.com
Informació relacionada:

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web