Avantatges i descomptes

Botigues

 

Port-Ainé

PortAiné

Descompte en Forfets tot l'any.

PORT-AINÉ
Una bona manera de començar, tranquil·la i familiar. Així és Port-Ainé, una estació situada en el marc incomparable de la comarca del Pallars Sobirà especialment recomanada per a aquells que s’inicien en els esports d’hivern.  Gràcies a la seva privilegiada situació, sota el Pic d’Orri (2.440 m) i amb un 95% de les pistes orientades a la cara nord, Port-Ainé gaudeix d’un microclima favorable que ha fet que sigui considerada per molts com l’estació amb millor neu dels Pirineus.
L’estació disposa de més de 32 km de pistes aptes per a tots els nivells i tipus d’esquiadors o surfistes. A diferència d’altres estacions, el telecadira “Jet-Cim” culmina en la cota màxima de l’estació, a 2.440 m en la que debutants o experimentats poden delectar-se amb les vistes inigualables de 360 graus que ofereix aquest mirador natural sobre el Pirineu. Port-Ainé també destaca pel seu snowpark, un dels pioners del Pirineu.

Activitats que trobareu:
conducció snow quads, construcció iglús, parc arva + orientació pel bosc, parc aventura dels arbres: tirolina doble, pont tibetà,tubbing, pista de trineus, busseig sota el gel, frisbee golf.

Ofereix:
-    10 % de descompte en els forfets.
-    10 % de descompte en les activitats pròpies i parcs lúdics.

(a comprar en taquilla)

També descomptes a La Molina, Vallter 2000, Vall de Núria i Espot Esquí.

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per a més informació:
PORT-AINÉ
www.skipallars.cat
activitatsskipallars.cat
Tel. 902 190 192

Si necessiteu reservar o assessorament en hotels a la zona podeu contactar amb Mediviatges, l'agència de viatges del COMB al telèfon 93 567 88 05 o mediviatgesmed.es.

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web