Avantatges i descomptes

Botigues

 

Escola de Vol Ultralleuger del Bages

Escola de Vol

Aprèn a volar, encara que sigui per un dia.

ESCOLA DE VOL ULTRALLEUGER DEL BAGES dirigida per Carles Torra, pilot d’avió des de fa més de 25 anys i amb 10 anys d’experiència especialitzada en vol de muntanya. Actualment instructor d’ultralleuger. Realitzen cursos de pilot o d’especialització en vols de muntanya.
Vols iniciar-te en el món de l’aviació?

Ofereix els cursos:
- PILOT PER UN DIA: vols conèixer l’aviació esportiva? Programa de duració variable en funció del que vulgui l’interessat. Bàsicament és un vol on el participant porta els comandaments de l’avió.
 
- CURS D’INICIACIÓ: diferents cursos de iniciació o curs complert per la obtenció del títol de pilot de aviació esportiva ultralleugera.
 
- VOL DE MUNTANYA: especialitat en vol entre muntanyes. Una modalitat exigent i espectacular per qui vulgui gaudir de les vistes més espectaculars del Prepirineu o Pirineu.
 
- VOL EN BIPLÀ: properament hi haurà la possibilitat de volar en avions biplans, rèpliques exactes dels avions de la primera guerra mundial.
 
Ofereix:
12% de descompte en els cursos i passejos.

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per a més informació:
ESCOLA DE VOL DEL BAGES
www.escoladevoldelbages.cat
infoescoladevoldelbages.cat
Tel. 609 376 669

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web