Avantatges i descomptes

Botigues

 

Augusta Pàdel Sant Cugat

Padel Augusta

Club de pàdel on només pagues pel que jugues.

Augusta Pàdel Sant Cugat és un club de pàdel pay&play on només pagues pel que jugues. Disposem d'11 pistes oficials World Padel Tour: 1 pista central panoràmica, 4 pistes cobertes i 6 pistes outdoor.

A Augusta Pàdel comptem amb una escola de pàdel dirigida per la jugadora de World Padel Tour, Marta Marrero, que ofereix classes particulars, escola per a infants i adults.

Així mateix, el nostre Club també compta amb vestidors equipats per a homes i dones, i una botiga de pàdel on podràs trobar qualsevol element per a la pràctica d’aquest esport.

Ofereix:
-    30% de descompte en el lloguer de les pistes descobertes durant la franja horària de 08.15 h fins a les 19.00 h de dilluns a divendres no festius.
-    10% de descompte en el lloguer de les pistes descobertes durant la franja horària de 19.00 h fins a les 22.00 h de dilluns a divendres no festius, i els caps de setmana en franja horària de tot el dia.

No serà acumulable a altres promocions o ofertes existents. El pagament es farà únicament a la recepció per tal de poder aplicar els descomptes corresponents.

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Metodologia de reserves:
per dur a terme una reserva hi ha tres possibles vies:
- a través del web www.augustapadel.com
- a través de l’app Augusta Pàdel (Android i Apple Store)
- per telèfon al 630 927 501


Per a més informació:
Augusta Pàdel
Av. de la Guinardera, 11-13
08174 Sant Cugat del Vallès
Tel. 630 927 501
www.augustapadel.com
infoaugustapadel.com

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web