Avantatges i descomptes

Botigues

 

Espot

Espot

Descomptes en Forfet tot l'any.

ESPOT ESQUÍ. Diversió en família.
Situada a la comarca del Pallars Sobirà i al costat del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, l’estació d’Espot Esquí és ideal per a aquells que desitgin gaudir del món de la neu en família lluny de les aglomeracions.
Espot Esquí compta amb prop de 25 km esquiables repartits en 22 pistes rodejades per frondosos boscos de pi negre. L’estació és coneguda per la qualitat de la seva neu, garantida en més del 60% de la superfície esquiable, i per les meravelloses vistes que fan que els visitants se sentin en plena naturalesa alpina.

Activitats que trobareu: pista de trineus, excursions amb raquetes de neu.

Ofereix:
-    10% de descompte en els forfets.
-    10% de descompte en les activitats pròpies i parcs lúdics.

(a comprar en taquilla)

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per a més informació:
ESPOT ESQUÍ
www.skipallars.cat
activitatsskipallars.cat
Tel. 902 190 192

Si necessiteu reservar o assessorament en hotels a la zona podeu contactar amb Mediviatges, l'agència de viatges del COMB al telèfon 93 567 88 05 o mediviatgesmed.es.

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web