Avantatges i descomptes

Botigues

 

Vallter 2000

Vallter 2000

Descomptes en Forfet i parcs lúdics tot l'any.

VALLTER 2000. La neu més mediterrània dels Pirineus
Vallter 2000 és l’estació més mediterrània dels Pirineus.  Situada a la comarca del Ripollès, dins d’un cercle d’origen glacial (Morens-Ull de Ter) i a 2.000 metres d’altitud sobre la vall del riu Ter, l’estació ofereix una espectacular vista panoràmica que va des del golf de Roses fins al cap de Creus.
L’estació compta amb 14 pistes que sumen un total de 13 km esquiables.  Disposa, a més, d’una zona especialment condicionada per a debutants i un parc lúdic, amb dues zones de descans, zona per a trineus i tubbys. Tot això acompanyat d’un complet programa d’activitats educatives i lúdiques durant tot l’any.

Activitats que trobareu: Pista de tubbing, Pista de trineus, Raquetes de neu.

Ofereix:
-    10% de descompte en els forfets.
-    10% de descompte en les activitats pròpies i parcs lúdics.

(a comprar en taquilla)

També descomptes a La Molina, Vall de Núria, Espot Esquí i Port Ainé.

Cal identificar-se presentant:
(algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per a més informació:
VALLTER 2000
www.vallter2000.com
comercialvallter2000.com
Tel. 972 136 057

Si necessiteu reservar o assessorament en hotels a la zona podeu contactar amb Mediviatges, l'agència de viatges del COMB al telèfon 93 567 88 05 o mediviatgesmed.es.

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web