Avantatges i descomptes

Botigues

 

SALTER-FITNESS

SALTER-FITNESS

Màquines de fitness per casa teva o consultori.

SALTER-FITNESS és una empresa líder en la fabricació de màquines de fitness i material esportiu per a l’entrenament professional i domèstic (màquines de musculació, aparells cardiovasculars, bicicletes estàtiques, material domèstic, peses, bancs, barres, pilotes medicinals i altres complements).
Disposen d’una gamma de productes per a particulars però també per a empreses. Pot realitzar les consultes dels aparells al catàleg del web. La compra es realitza telefònicament (per tal d’obtenir el descompte) i es distribueix directament al domicili que indiqui.

Disposen d’un telèfon d’atenció al client per resoldre dubtes tant de la utilització dels equips com del muntatge.

Ofereix:
- Promoció especial CARDIO PROFESSIONAL. Aconsegueix la teva Cinta o Bicicleta professional a preu molt especial.Promoció vàlida fins el 15 d'octubre 2016.
- 20% de descompte en la resta d'articles.

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per a més informació:
SALTER

Telèfon 902 400 460
www.salter.es
Informació relacionada:

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web