Avantatges i descomptes

Botigues

 

Vall de Núria

Vall de Núria

Descomptes en els Forfets tot l'any.

VALL DE NÚRIA
Un privilegi gairebé inaccessible.
Accedir a llocs realment diferents no és fàcil.  Llocs que no es mesurin pel seu quant, sinó pel seu com.  Llocs que requereixin d’una certa voluntat de ser visitats.
Vall de Núria és un d’ells. Representa en ella mateixa els avantatges d’una certa renúncia voluntària: la tranquil·litat d’únicament poder accedir als seus paratges mitjançant el tren cremallera; el privilegi de comptar-se entre els usuaris de les seves places d’allotjament limitades; un entorn de la definició del qual s’apropa més a la de centre de muntanya que a la d’estació d’esquí; la combinació de naturalesa, història, confort i pau.

Activitats que trobareu: Esquí de Muntanya, Raquetes de neu, Tir amb arc, Parc lúdic, Pista de tubbing, Pista de trineus, Jocs d´equilibri, Tirolina.

Ofereix:
-    10 % de descompte en els forfaits.
-    10 % descompte en les activitats pròpies i parcs lúdics.

(a comprar en l'estació del Cremallera)

També descomptes a La MolinaVallter 2000, Espot Esquí i Port Ainé.

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per a més informació i reserves:
VALL DE NÚRIA
www.valldenuria.cat
valldenuriavalldenuria.cat
Tel. 972 738 030

Si necessiteu reservar o assessorament en hotels a la zona podeu contactar amb Mediviatges, l'agència de viatges del COMB al telèfon 93 567 88 05 o mediviatgesmed.es.

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web