Avantatges i descomptes

Botigues

 

La Molina

La Molina

Descomptes en els Forfets tot l'any.

LA MOLINA. Una estació capdavantera apta per a tots.
La Molina és un referent en el món de la neu.  Amb una llarga tradició d’esquí competitiu, combina a la perfecció la vessant més esportiva amb una àmplia oferta blanca dirigida a famílies i esquiadors de tots els nivells.

L’estació compta amb 61 km esquiables repartits en 53 pistes, un snowpark i el superpipe més gran del Pirineu, a més d’una àmplia oferta d’activitats a la neu: pistes de trineus, circuits d’aventura pels arbres i excursions en màquina trepitjaneu, entre moltes altres.  Una oferta inigualable que satisfà tant els esquiadors més exigents com els que volen iniciar-se en el món de la neu.

Activitats que trobareu a La Molina: Excursió màquines trepitjaneu, Motos de neu, Parc arva, Parc aventura dels arbres, Passeig en Telecabina, Raquetes de neu, Pista de trineus, Tubbing, Múixing a la carta, Busseig als llacs.

Ofereix:
-    2 € de descompte per forfet.
-    10% de descompte en les activitats pròpies i parcs lúdics.

(a comprar en les oficines centrals Edifici Telecabina)

També descomptes a Vallter 2000, Vall de Núria, Espot Esquí i Port Ainé.
Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per a més informació i reserves:
LA MOLINA
www.lamolina.cat
lamolinalamolina.cat
Tel. 972 89 20 31

Si necessiteu reservar o assessorament en hotels a la zona podeu contactar amb Mediviatges, l'agència de viatges del COMB al telèfon 93 567 88 05 o mediviatgesmed.es.

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web