Avantatges i descomptes

Botigues

 

Club Tenis Sánchez-Casal

Club Tenis Sánchez-Casal

Les millors instal·lacions de tennis i pàdel

En el Club Sánchez-Casal trobaràs les millors instal·lacions i serveis perquè practiquis esport amb l'esperit de l'alt rendiment que sempre ens ha caracteritzat.
 
Disposem de 100.000 m2 amb 27 pistes de tennis, 6 pistes de pàdel, 3 pistes de minitennis, gimnàs i sala d'activitats dirigides, TRX i Kinesis, piscina exterior amb àmplia zona de gespa, 3 frontennis, vòlei platja, 3 camps de futbol i una pista de bàsquet, en un entorn únic i natural.
 
Escola de tennis, escola de pàdel i classes particulars. Restaurant i cafeteria amb menús diaris i saludables, centre de fisioteràpia, servei d'estètica, botiga d'esport, pàrquing gratuït i vigilat. Activitats familiars i per a nens, espai infantil gratuït.
 
Ofereix:
- matrícula gratuïta
- 25% descompte en qualsevol de les quotes.


Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per a més informació:
CLUB SÁNCHEZ-CASAL
Autovía de Castelldefels (C-31), km 191
08820 El Prat de Llobregat
T. 93 479 16 16
www.sanchez-casal.com
www.asc-florida.com

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web