Avantatges i descomptes

Botigues

 

Freeel

freeel

Bicicleta elèctrica plegable, 16kg de pes, una bateria d'alt rendiment...

Freeel és una bicicleta elèctrica plegable, lleugera, urbana, robusta i amb un disseny únic i propi. Amb només 16kg de pes, una bateria d'alt rendiment i components d'alta qualitat, està pensada per a ser usada com a transport eficient en el teu vitat diària a Barcelona o qualsevol altra ciutat.

La Z03 és el resultat de gairebé dos anys de desenvolupament i més de 8 d'experiència posant el cor en crear el millor model possible de bicicleta elèctrica plegable. Un esforç reconegut amb un premi a la Innovació per l'Ajuntament de Barcelona.

Aprofita la promoció exclusiva per membres del CoMB, reserva una bici elèctrica Freeel en prevenda per només 300€, abona el restant de la bici quan la recullis i estalvia 200€!

Accedeix online ara  

Selecciona el color que més t’agradi, introdueix el text RESERVA BICi a l’apartat “Codi del cupó” del teu carret de la compra i reserva el teu colore per només 300 €. En quan torni a haver-hi stock t’avisarem, la reculls i abones el restant de la bici amb un descompte especial de 50€ a més de la promoció online només per formar part del CoMB.

Dona’t pressa, escull el teu color abans que s’esgoti!

Descobreix tot sobre la Freeel Z03 a la nostra web, o mira la seva versatilitat i comoditat al nostre canal de Youtube

Recorda: les reserves no son reemborsables.

 

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per a més informació:
Freeel
C/ Ros de Olano 11, 08012 Barcelona
Telèfon 93 018 54 83

holafreeel.bike
https://freeel.bike

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web