Avantatges i descomptes

Botigues

 

FreeeL

Freel

Subvenció de 250€+50€ de descompte. Bicicletes elèctrique Freeel Z03

Venda de bicicletes elèctriques: producte no contaminant, saludable, econòmic i divertit, a més de ser el mitjà de transport més eficient per a les grans ciutats.

Les bicicletes elèctriques Freeel utilitzen bateries i un petit motor de corrent continu com a mecanisme de conducció. El motor està integrat a la roda del darrere i pot ser operat com a bicicleta normal que obté ajuda de l’energia quan es pedaleja (Pedelec).

Descobreix aquí com funciona la Freeel.

No es requereix llicència per circular amb Freeel ja que segons la legislació de la UE, les bicicletes elèctriques estan considerades com a bicicletes estàndards.

- L’assistència del motor només s’activa quan el ciclista pedaleja i es talla un cop aconseguits els 25 km/h.
- El motor produeix una potència contínua màxima de no més de 250 watts.

Ofereix:
Subvencions de l’Àrea Metropolitana de Barcelona de 250 € per bici més 50 € més de descompte de Freeel en els productes comercialitzats a la botiga del carrer Ros de Olano, 11 de Barcelona.


Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per a més informació:
FreeeL
C/ Ros de Olano 11, 08012 Barcelona
Telèfon 931244067
https://www.freeel.bike

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web