Avantatges i descomptes

Botigues

 

Clubs de fitness DiR

Club Fitness DiR

Quota mensual 52,23 €.

Els Clubs DiR volen apropar els beneficis del fitness oferint totes les facilitats i avantatges per posar-se en forma. Disposa de 20 clubs de fitness DiR per triar, 19 a Barcelona i 1 a Sant Cugat. Consulti quin és el seu gimnàs, a Barcelona o Sant Cugat, més proper a la pàgina web de DIR. Al DiR hi trobarà més de 3.000 sessions setmanals (Aeròbic, Body Pump, TBC, Ioga, Pilates, Zumba...) i les màquines musculars i cardiovasculars més innovadores. La millor opció de fitness a Barcelona i Sant Cugat.

Per cortesia de DiR, els socis gaudeixen gratuïtament de tovalloles de dutxa i entrenament, gel de bany, assecadors de cabell i banyador, bàscula, premsa, fonts d'aigua a les sales de fitness, àrees Wi-Fi... Posem al seu abast totes les facilitats i comoditats perquè posi la seva vida en forma. 

Ofereix:
- Aplicació d’una quota fixe mensual de 52,23 €.  Descompte adicional pel pagament avançat.  Accés en horari complert a qualsevol Club Dir.

- Dret a utilitzar tovallola

- Vàlid també per parella de col·legiat abonat (caldrà acreditar-se com a beneficiari aportant: llibre de família, padró o certificat de parella de fet).

Els Col·legiats que ja estiguin donats d’alta al Club Dir podran canviar de modalitat amb el pagament de 10 € amb previ avís de 20 dies.

No serà acumulable a altres promocions o ofertes existents.


Imprescindible identificar-se presentant: (algun d'aquests documents) 
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)


Per a més informació:
Clubs de fitness DiR
Tel 902 10 19 79
dirempresesdir.cat
www.dir.cat
Informació relacionada:

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web