Avantatges i descomptes

Botigues

 

Skomodo

skomodo

Calçat còmode i sa que respecta l’anatomia del peu.

Empresa catalana amb seu a Guissona que comercialitza calçat còmode amb marques d’exclusivitat com Dansko, Kelvesko i Ladysko. Representant a Espanya dels seus homòlegs europeus (Alemanya ComforSchuh, França Idéalsko, Holanda Intersko, Àustria Peter Wagner i Suïssa Integra) des de fa 23 anys.

Les sabates són:
- Amb pells naturals, elaborades artesanalment, transpirables i lliures de pentaclorofenol (PCF), CromVI i formaldehid (metanal).
- Amples a la zona dels dits, formes rectes i soles especials ergonòmiques amortidores i antilliscants, amb talons de baixa altura.
- Aporten ferma subjecció sense pressió, estabilitat i una comoditat fins al més mínim detall.

És un calçat còmode i sa que respecta l’anatomia del peu i respon a tots els criteris necessaris per afavorir el moviment natural i un caminar saludable.

Ofereix:
15 € de descompte en cada parell de sabates.
Regal de benvinguda.
No acumulable a altres descomptes o promocions ni a la zona outlet.

Pot comprar a la botiga de Barcelona, per Internet o per telèfon.

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per a més informació:
SKOMODO
Av. Diagonal, 380, Barcelona Tel. 93 458 00 60
www.skomodo.es
Atenció al client: 902 11 94 11

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web