Avantatges i descomptes

Botigues

 

Unión Suiza

Unión Suiza

Articles de rellotgeria i joieria.

A UNIÓN SUIZA trobareu una gran selecció de primeres marques de rellotges i les millors firmes suïsses d'alta rellotgeria: Patek Philippe, Jaeger-LeCoultre, Baume & Mercier, Breguet, Breitling, Bulgari, Hamilton, Hublot, Kronos, Montblanc, Omega, Tag Heuer, etc., a més de disposar de taller de rellotgeria amb tècnics especialistes.

Descobrireu les exclusives col·leccions de joieria a Unión Suiza ja que disposa d’un taller de disseny i creació pròpia de joies amb mètodes artesanals, i elaboració manual de cada una de les peces, unint tecnologia i artesania per tractar els materials més nobles i les millors pedres precioses.

També podreu disposar de l’assessorament del seu departament de regals d’empresa per qualsevol acte que hagueu d’organitzar. Regaleu les millors marques, Montblanc, Graf von Faber, Samsonite, Montegrappa, Piquadro, etc.

Ofereix:
- 20 % de descompte en articles de rellotgeria (excepte Patek Philippe que no tindran descomptes).
- 20 % en articles de joieria (excepte Misui que no tindran descomptes i Mikimoto un 5%).

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per més informació:
UNIÓN SUIZA
Avinguda Diagonal, 482 (cantonada Via Augusta)
Rambla Catalunya, 17
www.unionsuiza.com

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web