Avantatges i descomptes

Botigues

 

Jordi Anguera

Jordi Anguera

Vestits de núvia

Jordi Anguera és el dissenyador de vestits de núvia, és un artesà de la moda i un artista global. És un dels pocs dissenyadors que treballen colze amb colze amb la núvia per crear no un vestit, sinó EL vestit.

El modista ho té clar: una núvia està bella quan tot el que porta reflecteix la seva personalitat, i això només s’aconsegueix sabent captar la seva essència en un vestit pensat i fet per a ella. Per alguna cosa el portarà en un dels dies més especials de la seva vida.

Amb Jordi Anguera la núvia veu i participa en tot el procés de creació del vestit, que es fa des de zero i al taller que el dissenyador té a la seva botiga.

També comercialitza tot tipus de complements per a núvies (accessoris, sabates i llenceria).

Ofereix:
10% de descompte en vestits de núvia de col·lecció.
No acumulable a d’altres promocions o rebaixes.

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per a més informació:
Jordi Anguera
Muntaner, 269 Barcelona
Tel. 93 201 52 68
infojordianguera.com
www.jordianguera.com

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web