Avantatges i descomptes

Botigues

 

Sincro

Sincro

Mobiliari i accessoris de decoració.

Sincro
Especialistes en Interiorisme, reformes i decoració
 
Sincro és un estudi professional d'interiorisme amb més de 15 anys d'experiència en projectes relacionats amb el disseny d'interiors en habitatges. L'estudi destaca per tenir un sistema de treball diferent i innovador amb una proposta de qualitat per sobre de la mitjana i un servei  proper amb els seus clients.
 
Ofereix
Entre un 10% i 15% de descompte en la compra de mobiliari i accessoris de decoració ofert a la pàgina web clicant aquí. No serà acumulable amb altres promocions o ofertes existents.
 
Sincro
Carrer de Mèxic 17, 5è 2a
08004 Barcelona
Tel. 934923958
sincrobysincro.com

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web