Avantatges i descomptes

Botigues

 

La Roca Village

La Roca Village

Una experiència de compres inoblidable

La Roca Village

Descobreix més de 140 boutiques de les millors firmes nacionals i internacionals amb descomptes de fins al 60% sobre el preu original. 

Descarrega’t la teva invitació VIP (document pdf que trobaràs a sota), presenta-la a l’Oficina d’Informació del Village i gaudeix de l’experiència Privilege. Aconseguiràs beneficis exclusius!

Venda privada de La Roca Village del 24 d'octubre al 4 de novembre de 2019, un 20% de descompte adicional.

  

Més informació:
LA ROCA VILLAGE
08430 Santa Agnès de Malanyanes
(Barcelona)
Tel. 93 842 39 39
www.larocavillage.com

Informació relacionada:

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web