Avantatges i descomptes

Botigues

 

La Roca Village

La roca primavera

Descompte a les botigues.

La Roca Village, un univers de 100 botigues outlet de tendència, amb preus especial en firmes nacionals i internacionals.

Presentant el carnet col·legial a la recepció/punt d'informació del Village podràs recollir els descomptes addicionals en totes les botigues. No vàlid en períodes de descomptes addicionals, rebaixes ni acumulable a altres ofertes.Per a més informació:
LA ROCA VILLAGE
08430 Santa Agnès de Malanyanes
(La Roca del Vallès)
Tel. 93 842 39 39
www.larocavillage.com

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web