Avantatges i descomptes

Botigues

 

Sabateries Claudia

Claudia Piel

Sabateria de senyora

Sabateries Claudia és una empresa familiar fundada a Barcelona l’any 1965 dedicada a la venda de calçat de senyora, bosses i marroquineria. 

Ofereixen als seus clients una col·lecció personalitzada i exclusiva donant preferència a la comoditat, qualitat i actualitat, seguint les tendències del moment, la qual cosa permet presentar una àmplia gamma de productes des de les línies més modernes fins a les més clàssiques i elegants.
 
Ofereixen un calçat còmode i de màxima qualitat, seleccionant curosament les pells, formes i processos de fabricació, i per això la gran majoria dels proveïdors són fabriques nacionals i italianes que segueixen un procés de fabricació artesanal.
 
 
Ofereix:
- 10% en calçat i complements
- 15% en bosses
No acumulable a altres ofertes ni aplicable en època de rebaixes.
 
Cal identificar-se presentant:(algun d'aquests documents)
- Carnet col·legial
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud carnet)
- Targeta Visa del Col·legi (Sol·licitud targeta)
 
Localització de botigues i més informació:
Sabateries Claudia
C/ Muntaner, 323, Barcelona - Tel. 93 209 13 67
C/ Capità Arenas, 60, Barcelona - Tel. 93 205 25 34

 

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web