Avantatges i descomptes

Botigues

 

GAES Amplifon, Centres Auditius

gaes

Revisió auditiva gratuïta i descompte en la compra d’ajuda o complements auditius.

GAES una marca Amplifon és l'empresa líder en correcció auditiva a Espanya des de fa més de 70 anys. Posa a la teva disposició experts professionals al capdavant dels centres, on t'oferiran un servei personalitzat que va des de la revisió de la teva audició, a les solucions més avançades i discretes per la pèrdua auditiva.

Els col·legiats i familiars poden beneficiar-se d'una revisió auditiva i gratuïta i d'un 15 % de descompte en la compra de qualsevol ajuda auditiva d'última generació o complements auditius. Les piles i els implants coclears no estan inclosos. Per a més informació:
GAES
www.gaes.es

Centres GAES a Barcelona i provincia

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web