Avantatges i descomptes

Botigues

 

MUSICALFUSTE

Musical fustel

15% de descompte en instruments musicals.

Fa més de 30 anys que MUSICAL FUSTÉ es dedica a la venda d’instruments musicals amb el principal objectiu de satisfer les necessitats dels músics.

Disposa d’una àmplia selecció d’instruments musicals a més d’oferir un servei d’assessorament per part d’un equip de professionals.

- Venda de tot tipus d’instruments d’alta qualitat.
- Tractament personalitzat per part de professionals.
- Servei tècnic de reparació i ajustament d’instruments musicals.
- Lloguer de pianos i instruments de vent nous amb opció de compra.
- Assessorament i configuracions per equips de PA. - Feines de quintatge i posada a punt.
- Taller de reparació i afinació de pianos i instruments de vent.
- Disposa de dues botigues especialitzades:

Cal identificar-se presentant:
(algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per més informació:
MUSICAL FUSTÉ

- Carrer Marina, 310 Barcelona. Tel./Fax 93 455 92 58
Especialitat en instruments clàssics. Pianos de cua i verticals de marques reconegudes com Schimmel, Petrof, Kawai, Yamaha... Instruments de corda com violins, contrabaixos, violes, violoncels i guitarra clàssica.

- Carrer Mallorca, 352 Barcelona. Tel./Fax 93 207 45 18
Instruments de vent en exposició: saxos, trompetes, flautes i clarinets de tot tipus. Especialistes en so professional, informàtica musical, gravació en suport Workstation, i guitarres i baixos elèctrics amb els seus respectius amplificadors. Grans ofertes en pianos digitals, guitarres elèctriques i tota una secció dedicada a la percussió.

www.musicalfuste.com

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web