Avantatges i descomptes

Botigues

 

Rovira Joiers

Rovira Joiers

Articles de rellotgeria i joieria a Reus o online.

A ROVIRA JOIERS trobareu una gran selecció de les millors marques de rellotges suïsses: Maurice Lacroix, Longines, Montblanc, Oris, Rado, Hamilton, etc., a més de disposar de taller de rellotgeria amb tècnics especialistes on podreu portar a reparar o revisar el vostre rellotge.

Descobrireu un gran assortiment en joieria, ja que disposa d’un taller de disseny i creació de joies amb mètodes artesanals, i elaboració manual de cada una de les joies, unint tecnologia i artesania per tractar els materials més nobles i les millors pedres precioses. Tenim una àmplia selecció en anells de prometatge i aliances de casament.

Són distribuïdors oficials de marques com Pandora, Swarovski, Michael Kors, Emporio Armani, Tommy Hilfiger, Bering, Hugo Boss, Ferrari, Avi-8, Ingersoll, Spinnaker, Lladró, Bohemme, Polello, … També podreu disposar de l’assessorament del seu departament de regals d’empresa per a qualsevol acte que hagueu d’organitzar.

Ofereix:

15% de descompte en la compra d’articles de rellotgeria i joieria, tant a la nostra botiga física com per a la compra online a www.rovirajoiers.com, utilitzant el codi promocional: COM15.

Cal identificar-se presentant:
(algun d'aquests documents) a la botiga.
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)
I per internet el còdi COM15

Per a més informació:
ROVIRA FUSTÉ
Carrer Llovera, 28-30
Reus (Tarraogona)
Telèfon 977 315 120
www.rovirajoiers.com
inforovirajoiers.com

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web