Avantatges i descomptes

Botigues

 

Joieria Rovira Fusté

Joieria Rovira Fusté

Articles de rellotgeria i joieria a Reus o online.

A la JOIERIA ROVIRA FUSTÉ trobareu una gran selecció de les millors marques de rellotges suïsses: Maurice Lacroix, Longines, Montblanc, Oris, Rado, Hamilton, Pequignet, GC, Calvin Klein, etc., a més de disposar de taller de rellotgeria amb tècnics especialistes on podreu portar a reparar o revisar el vostre rellotge.

Descobrireu un gran assortiment en joieria, ja que disposa d’un taller de disseny i creació de joies amb mètodes artesanals, i elaboració manual de cada una de les joies, unint tecnologia i artesania per tractar els materials més nobles i les millors pedres precioses. Tenim una àmplia selecció en anells de prometatge i aliances de casament.

Són distribuïdors oficials de marques com Pandora, Alex and Ani, Michael Kors, Emporio Armani, Tommy Hilfiger, Guess, Bering, DKNY, Hugo Boss, Lacoste, Ferrari, Lladró, Bohemme, Polello, Cervera Jewells… També podreu disposar de l’assessorament del seu departament de regals d’empresa per a qualsevol acte que hagueu d’organitzar.

Ofereix:
15% de descompte en la compra d’articles de rellotgeria i joieria, tant a la nostra botiga física com per a la compra online a www.rovirafuste.com, utilitzant el codi promocional: COM15.

Cal identificar-se presentant:
(algun d'aquests documents) a la botiga.
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)
I per internet el còdi COM15

Per a més informació:
ROVIRA FUSTÉ
Carrer Llovera, 28-30
Reus (Tarraogona)
Telèfon 977 315 120
www.rovirafuste.com
inforovirafuste.com

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web