Avantatges i descomptes

Botigues

 

Normandie

Normandie

Roba per a bebès fins a 36 mesos.

NORMANDIE és una marca nascuda a Barcelona l’any 2000, especialitzada en roba i complements per a nadons de 0 a 36 mesos.
La seva dissenyadora i creadora, Graziella Antón de Vez, va treballar a Paris i va poder viatjar sovint a la regió de Normandia, on va quedar impregnada dels seus colors. Avui Normandie és coneguda per la seva qualitat i disseny exclusius, basats en uns estampats de caràcter propi. Els teixits utilitzats per a cada col·lecció són naturals i especials per la pell dels més petits.
Per la nova col·lecció, Normandie ofereix sabates i molts altres complements per la clínica com canviador portàtils, canastretes, biberons, porta xumets, entre d'altres.

Ofereix:
10% de descompte a les botigues de Barcelona.  No aplicable a d'altres promocions o artícles rebaixats.

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per a més informació:
NORMANDIE
www.normandiebaby.com
-    Plaça Sant Gregori Taumaturg 6-7, Barcelona, Tel. 93 209 14 11
-    Carrer Mallorca, 241, Barcelona, Tel. 93 215 54 56

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web