Avantatges i descomptes

Botigues

 

Kiddy's Box

Kiddy's_cat

Regala moments inoblidables plens de salut, educació, il·lusió i diversió.

Kiddy's Box
Si fossis encara nen t'agradaria aprendre a muntar a cavall, volar com un paracaigudista, saber trucs de màgia, construir robots, fer ràfting, navegar en caiac, iniciar-te en windsurf, esquí, fer de granger per un dia, convertir-te en xef o formar part d’un grup de rock?
Fes realitat els somnis dels nens!

Totes les nostres activitats, "experiències amb valors", han estat classificades pel nostre comitè científic d’acord amb les necessitats clau del procés educatiu, la salut física-ambiental i el benestar psicosocial del nen o nena. Els nostres productes i serveis contribueixen al creixement i desenvolupament infantil de qualitat i enforteixen els vincles familiars.

Ofereix:
15% de descompte en totes les compres dels packs a través del codi promocional COMB15. Aquest codi serà  vàlid per a les webs www.kiddysbox.com i www.familysbox.com.
Aquest descompte no serà acumulable a altres promocions o ofertes existents.

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per a més informació:
www.kiddysbox.com

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web