Avantatges i descomptes

Botigues

 

Servassis

Servassis, assistència a persones i empreses

Dedicats a l'assistència de persones i a empreses

- Servei d’atenció domiciliaria

Servassis és una empresa especialitzada en serveis d'atenció domiciliaria, formada per un col·lectiu de professionals amb l'objectiu de donar recolzament i cura a les persones en la seva llar quan per qualsevol causa aquestes es veuen privades de la seva autonomia en el dia a dia.
També us volem ajudar en la cura dels vostres fills, ja que no és fàcil conciliar les obligacions diàries amb les professionals, per això disposem de cangurs.
- Servei de neteja domèstica
: A Servassis disposem d'un ampli col·lectiu de persones amb gran trajectòria a la feina de la llar. Disposem de persones internes, a mitja jornada, cuineres, assistentes per hores, planxadores i neteja vidres.

- Servei de manteniment
: a Servassis oferim un servei de manteniment adequat a totes les situacions: jardineria, piscina, pintura, electricitat, fontaneria.D
escomptes/avantatges que ofereix:

A partir d’un servei mensual de 175€ ofereix un descompte del 10%


Per a més informació:

Programa de Protecció Social de COMB
93 567 88 94
93 567 88 88 Ext. 1125
Informació relacionada:

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web