Avantatges i descomptes

Botigues

 

5serveis

5serveis - serveis sanitaris a domicili

Serveis sanitaris a domicili


5 Serveis
ofereix serveis sanitaris a domicili a persones i famílies, les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any. Assisteix tot tipus de persones:
  • Gent gran: companyia, alimentació, necessitats d’higiene i mobilització, cures i medicació, tasques de la llar i relacions interpersonals.
  • Infants: serveis de puericultura i atenció als fills des de que neixen. Ofereix ajuda a través dels serveis de cangur en qualsevol situació que es pugui presentar.
  • Persones dependents: atenció a persones en processos postoperatoris, durant períodes de convalescència o que hagin patit un accident. També cuida persones amb discapacitats físiques (persones enllitades, etc.) o psíquiques (Alzheimer, Parkinson, etc).


Descomptes/avantatges que ofereix:
Descompte del 5 % en tots els serveis


Per a més informació:
Programa de Protecció Social de COMB
93 567 88 94
93 567 88 88 Ext. 1125

Informació relacionada:

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web