Avantatges i descomptes

Botigues

 

Fotoviva

Fotoviva

Cursos fotografia digital, tallers, sortides i itineràris fotogràfics.

FOTOVIVA organitza activitats relacionades amb la fotografia: reportatges, cursos, tallers, itineraris fotogràfics i viatges fotogràfics. Els itineraris fotogràfics es fan per Barcelona, Girona, Tarragona i entorns naturals propers. Són itineraris fotogràfics on s'expliquen nocions de composició així com consells pràctics sobre el funcionament de la càmera.
A cada ruta es profunditza en un tema concret: el paisatge, l'element humà, la fotografia crepuscular i nocturna, el reportatge fotogràfic, la macrofotografia, el color, la fotografia d’arquitectura i d'altres.
Els grups són reduïts, per tal d'oferir un servei més personalitzat. FOTOVIVA també organitza tallers teorico-pràctics individuals per conèixer la càmera, en els quals es donen tot tipus d'explicacions tècniques perquè puguis treure el màxim profit de l’aparell. 

Obtindràs:
10% de descompte en els cursos o sortides
.

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per a més informació:
FOTOVIVA

infofotovivaonline.com
www.fotovivaonline.com

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web