Avantatges i descomptes

Botigues

 

LA SALLE, Universitat Ramon Llull

La salle

Nous cursos

LA SALLE, Universitat Ramon Llull presenta un nou model de centre universitari: una institució que ofereix un programa integral en Management, Enginyeria, Arquitectura i Emprenedoria; una formació pràctica en continguts i metodologies amb una avançada aplicació de la tecnologia a la innovació empresarial i també una forta visió internacional.

És un centre universitari integrat per un equip de professionals que treballa per aconseguir la màxima satisfacció dels estudiants i institucions amb les que col·labora.

Ofereix:
- 15 % de descompte en Cursos d'Especializació, Màsters i Postgraus i Graus.  Exceptuant els màsters universitaris: MEA, MGT, MET, MEI i MFT.

Descompte també vàlid per a fills de col·legiats.

Cal identificar-se presentant:
(algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per a més informació:
La Salle, Universitat Ramon Llull
Departament d’Admissions
Sant Joan de La Salle, 42 - Barcelona
Telèfon 93 290 24 19
Correu electrònic: gcolomsalle.url.edu.
www.salleurl.edu

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web