Avantatges i descomptes

Botigues

 

Goethe-Institut

Goethe-Institut

Cursos i exàmens d'alemany.

PRIMAVERA 2020

Cursos i exàmens d'alemany al Goethe-Institut Barcelona

El Goethe-Institut és l'Institut Oficial de Cultura de la República Federal d'Alemanya al món. Fomenta la difusió de l'idioma alemany a l'estranger, així com l'intercanvi i la cooperació cultural internacional.

Ofereix:
- 15 % de descompte sobre el preu d'inscripció als cursos presencials i exàmens d'alemany.

Cursos d’alemany estàndards i especials (Club de Lectura, Club de Premsa, Retrats Literaris, Llengua i Cultura, Un Viatge al Romanticisme Alemany):  www.goethe.de/barcelona/cursos

Exàmens oficials d’alemany:  www.goethe.de/barcelona/examens

Tota la informació

Cal identificar-se presentant el Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)

També podràs donar-te d'alta als cursos i exàmens per internet.  Abans hauràs de contactar amb Goethe Institut per identificar-te com a col·legiat i et donaran un codi de descompte.

Per a més informació:
Goethe-Institut Barcelona
Roger de Flor, 224
08025 Barcelona
Tel.: 932 926 006
cursos-barcelonagoethe.de
www.goethe.de/ins/es

 

Informació relacionada:

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web