Avantatges i descomptes

Botigues

 

MelonDistrict

Melon District

Residència d’estudiants i MIRs

MelonDistrict amb habitacions individuals amb possibilitat de realitzar una reserva per estades llargues o diàries. MelonDistrict és un nou model de residència d’estudiants amb habitacions individuals o twin amb bany privat, un cooking lounge compartit per a cuinar, conviure i relaxar-se, a més de gaudir de la piscina i solàrium ubicats a l’última planta. Disposa d’una sèrie de serveis com Internet wi-fi a tot l’edifici, bugaderia i recepció les 24 hores.
Compta amb 2 edificis de recent construcció, situats a Marina i a Poble Sec, amb diferents tipus d’allotjament: habitacions individuals, habitacions twins, dúplex. I estudis amb cuina individual equipada.
L’àtic disposa d’una zona solarium, dutxes i piscina.

Ofereix:
- 75 % de descompte en l’import de la matrícula.
- 10% de descompte en estades inferior a un mes.
- Disponibilitat preferent.

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Més informació i reserves:
MELON DISTRICT

www.melondistrict.com
infomelondistrict.com
Tel: +34 93 217 25 83
- MelonDistrict Poble Sec: Av. Paral·lel 101, 08004 Barcelona
- MelonDistrict Marina: Sancho de Ávila 22, 08018 Barcelona

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web