Avantatges i descomptes

Botigues

 

Taller de Músics

Taller de Músics

Escola de música.

El TALLER DE MÚSICS va néixer l'any 1979 amb la vocació d'impartir, compartir i difondre la música.
La nostra finalitat és, des del rigor, crear un esperit obert i inquiet a favor del coneixement musical, tant des d’un punt de vista individual, amb l’aprenentatge de l’instrument, com des d’un punt de vista col·lectiu, mitjançant la pràctica en assignatures com Conjunt Instrumental, Harmonia, Arranjaments o Llenguatge Musical; i, a partir d’això, cimentar els requisits tècnics necessaris per al futur exercici professional de la música.

El nostre Pla d’Estudis està enfocat cap a una praxis creativa, amb abundants proposicions d’intersecció amb llenguatges musicals diversos, i allunyant-nos de forma evident de totes aquelles fórmules que ens semblen tancades per a l’aprenentatge.

Els alumnes podran ser acompanyats en el seu procés d’aprenentatge de forma individualitzada a través dels responsables d’àrea, la coordinació pedagògica, la direcció pedagògica i la direcció artística.

El Taller de Músics ofereix tres pràctiques pedagògiques o fases, primer cicle, nivell mitjà i nivell de perfeccionament, en cadascuna de les diferents àrees temàtiques musicals: jazz, rock, flamenc, clàssica i tradicional. Aquestes àrees responen a diferents preferències musicals dels estudiants pel que fa a gèneres i estils.

Encara que les diferents àrees, en una primera fase, comparteixen un llenguatge musical pràctic, eficaç i de proximitat, cada àrea disposa de les seves assignatures, els seus itineraris d’estudis i els seus equips pedagògics propis.

Així mateix, el Taller de Músics ofereix titulació pròpia i específica de cadascuna de les àrees per a aquells alumnes que assoleixin els coneixements requerits a cada nivell.

Ofereix:
- 10 % de descompte
en els cursos de primer cicle, nivell mitjà i nivell de perfeccionament sempre que l’alumne es matriculi, com a mínim, en una classe col·lectiva.
- 5% de descompte si l’alumne es matricula només en classes individuals.
Aquests descomptes no seran acumulables a altres ofertes o promocions.

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per a més informació:
TALLER DE MÚSICS ESCOLA DE MÚSICA
Requesens, 3-5
08001 Barcelona
Tel. 93 329 56 67
infotallerdemusics.com
www.tallerdemusics.com

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web