Avantatges i descomptes

Botigues

 

Doctor Veg

doctorveg

El teu supermercat online, Bio, social i de proximitat.

Doctor Veg és un supermercat Bio online que porta a casa més de 600 productes ecològics de proximitat i que tracta de fer-te la vida més sana i més còmoda.

El seu servei està pensat per a persones que volen cuidar la seva alimentació de forma fàcil adaptant-se les necessitats dels nostres clients.

La seva oferta està basada en productes 100% ecològics, prioritzant productes de proximitat i de petits productors, fomentant un circuit directe entre productors i consumidors.
El seu projecte està fonamentat en la reinserció laboral de persones amb discapacitat, sent ara mateix un 43% del total del seu equip i desenvolupant una tasca social que va en benefici de tota la comunitat.

Reparteixen en tota la zona metropolitana de Barcelona 5 dies a la setmana en franges de dues hores, des de les 10 del matí a les 23h de la nit.

Ofereix:
5% de descompte en totes les teves compres utilitzant el codi: COLMED5
Aquest descompte no serà acumulable a altres promocions, ofertes existents o rebaixes.

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per a més informació:
DOCTOR VEG
Manuel de Falla, 3
08034 Barcelona
Tel. 93 205 90 73
infodoctorveg.es
www.doctorveg.es

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web