Avantatges i descomptes

Botigues

 

Supermercats VERITAS

Veritas

Supermercats ecològics.

Els supermercats VERITAS ofereixen, des de l’any 2002, productes d’alimentació que provenen d’agricultura i ramaderia ecològica, i que s’han produït sense fer servir cap producte químic de síntesi en la seva elaboració. Els productes de Veritas respecten el medi ambient i la sostenibilitat, tenint cura de la millora de la terra i el benestar dels animals.
A més, com que no contenen elements químics de síntesi són beneficiosos per a l’organisme i són hipoal·lergènics, a més de mantenir intactes totes les seves propietats nutricionals.

Actualment hi han establiments a Barcelona, Sant Cugat, Granollers, Castelldefels, Sitges, Manresa, Terrassa i Maó.

Ofereix:
7% de descompte
en totes les seves comptes pagant amb la targeta VISA Col·legi de Metges de l’acord BBVA-MED1.
Si no té la Targeta Visa del Col·legi pot demanar-la al següent link: Sol·licitud Targeta

Per a més informació i consulta d'establiments:
VERITAS
www.veritas.es

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web