Avantatges i descomptes

Botigues

 

Fundació Pau Casals

Fundació Pau Casals

Vil·la Museu Pau Casals

El 1910 Pau Casals va fer construir la Vil·la Casals al passeig marítim de Sant Salvador, al Vendrell. La casa, concebuda inicialment com una vil·la d’estiueig, va ser reformada per l’arquitecte Antoni Puig i Gairalt. Pau Casals hi va viure fins al 1939, quan es va veure obligat a marxar a l’exili i mai més no hi va tornar.

El 1972, Pau Casals i la seva esposa Marta Montañez van crear la Fundació Pau Casals amb l’objectiu de preservar i difondre el seu llegat com a músic i com a defensor de la pau i els drets humans.

El 1976 la Fundació va inaugurar la Vil·la Casals coma a vil·la museu i des de llavors s’ha convertit en l’epicentre de la difusió de la figura del Mestre.

Descobreix els Viatges del Museu


Ofereix:
- 2x1 en l’entrada general de la Vil·la Museu Pau Casals

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per a més informació:
FUNDACIÓ PAU CASALS
Vil·la Museu Pau Casals
Avinguda Palfuriana, 67 43880 Sant Salvador (el Vendrell)
902 105 464
infopaucasals.org

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web