Avantatges i descomptes

Botigues

 

Sopar dels Sentits a la Reial Acadèmica de Medicina de Catalunya

Academia Sciencies Mèdiques

Les bases de la neurociència sensorial a través d'un joc gastronòmic.

El Sopar dels Sentits és una nova experiència cultural a la Reial Acadèmica de Medicina de Catalunya (RAMC) que vol apropar la història de la medicina a Barcelona, així com introduir als assistents a les bases de la neurociència sensorial a través d'un joc gastronòmic on participen tots els sentits. Es realitzarà els tots els dissabtes de l'any.

El sopar consisteix en un menú que ens mostrarà com el cervell construeix la realitat amb la informació que li arriba dels sentits. I com aquesta realitat pot resultar sorprenent, ja que la realitat que ens entra pels sentits no sempre coincideix amb el que creiem estar vivint. Tot un joc gatronòmic pensat per omplir-nos de percepcions sensorials a base de música, llum, sabors, colors, olors i textures.

I no, no estaran a les fosques!

Es realitzaran tots els dissabtes.

Ofereix:
5% de descompte al Sopar dels Sentits a la Reial Acadèmica de Medicina de Catalunya.

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per a més informació i reserves:
STERNALIA
93 327 01 25 (de dilluns a divendres de 9h a 21h)
697 864 262 (dissabtes i festius de 10h a 14h)
www.sternalia.com

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web