Avantatges i descomptes

Botigues

 

Diari ARA

Diari ARA

Promoció especial subscripció

Diari ARA
L’ARA va néixer el 28 de novembre de 2010, fruit de la iniciativa d’un grup d’emprenedors dels àmbits periodístic, editorial i empresarial català, amb l’objectiu de convertir-se en el primer diari del segle XXI i contribuir en el debat sobre quin ha de ser el futur de la nostra societat.

El diari s’adreça als sectors més actius de la societat, persones que no es conformen a esperar el futur. L’ARA és el diari de la gent que mira endavant, de la gent optimista, dels que estan convençuts que Catalunya cal que aposti pel futur amb tota la seva ambició i energia.

Ofereix:
Fins un 40% de descompte en el preu de la subscripció per tenir accés a tots els continguts des de qualsevol de les múltiples plataformes que ofereix.
Vull subscriure’m

Subscripció digital gratuïta durant 2 mesos

per consultar a través de dispositius mòbils i d’ordinadors i que dóna accés a tots els continguts del diari.
Vull subscriure'm a la versió digital 2 mesos gratuït

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)

Per a més informació i subscripcions:
Diari ARA
Tel. 902 28 11 10
www.ara.cat

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web