Avantatges i descomptes

Botigues

 

Sopars a l’Observatori Fabra

Observatori Fabra

Ciència i gastronomia amb les millors vistes de la ciutat de Barcelona. Del 12 de juny al 10 d'octubre

Els Sopars amb Estrelles constitueixen una de les cites imprescindibles de l'estiu a Barcelona. L'activitat té lloc a l'Observatori Fabra durant els mesos d'estiu i combina la divulgació científica i l'observació astronòmica amb el telescopi de 1904 amb una suggerent proposta gastronòmica.

L'Observatori i els sopars es situen en un dels miradors privilegiats de la ciutat de Barcelona. Després de la copa de benvinguda, s’accedeix a la terrassa de l’Observatori per gaudir d’una vista màgica i se serveix el sopar. En acabat, un científic ofereix una xerrada de divulgació científica, es realitza la visita comentada al museu i es fa una observació astronòmica a través del telescopi, un dels més antics de tot Europa.

Els Sopars a l’Observatori Fabra se celebren de dimarts a dissabtes des del 12 de juny fins el 10 d’octubre. L’activitat comença a les 20’30 i acaba a les 23 hores.

També ofereix visites guiades nocturnes els divendres i dissabtes fins el 6 de juny. Demana més informació.

Ofereix:
5% de descompte als Sopars amb estrelles de dimarts a dijous (inclou: sopar, conferència, visita guiada i observació amb el telescopi) i altres activitats de Sternalia.
El menú Gourmet no té descompte.

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per a més informació i reserves:
STERNALIA
933 270 121 (de dilluns a divendres de 9h a 21h)
697 864 262 (dissabtes i festius de 10h a 14h).
www.soparsambestrelles.cat

Observatori Fabra
Ctra. de Vallvidrera, Camí de l’Observatori, s/n
Barcelona
Coordenades GPS lat. 41.418787, long. 2.123494

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web