Avantatges i descomptes

Botigues

 

Human Bodies

Human Bodies

Exposició d'anatomia adequada per a totes les edats

ANATOMIA DE LA VIDA

HUMAN BODIES és molt més que una exposició o una classe d'anatomia adequada per a totes les edats. HUMAN BODIES suposa una experiència realment inoblidable, un apassionant viatge a través de l'interior del cos humà que permet conèixer el que la pell amaga i, al mateix temps, gaudir de l'espectacle de la vida com mai abans.

Des del desenvolupament humà al sistema nerviós, passant per la concepció d'un nou ésser o, entre d'altres, la digestió. Per fi, els secrets de l'organisme humà fins ara esconcidos a l'ull humà es revelen al públic en aquesta exposició que presenta al CC Arenas de Barcelona més de 150 òrgans i 12 cossos humans reals preservats mitjançant les més avançades tècniques científiques de plastinació.

Exposició per temps limitat a Barcelona, al Centre Comercial Les Arenes.

Ofereix: 

Aplicació d'un 20% de descompte sobre la tarifa general.

Es podrà adquirir les entrades per internet a través d'un codi de descompte COMBHB a la pàgina web www.humanbodies.eu

El descompte serà vàlid per a les visites de dimarts a diumenge. Els dilluns no s'aplicarà ja que és el dia del visitant i la tarifa ja és reduïda.

No serà acumulable a altres promocions o ofertes existents.

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents) 
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants CoMB (Sol·licitud Carnet) 
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

HUMAN BODIES
www.humanbodies.eu
hbodiesclorian.com
Tel: 936 28 26 66

Centre Comercial les Arenes
Gran Via de les Corts Catalanes, 373 – 385
08015 Barcelona

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web