Avantatges i descomptes

Botigues

 

Centre Picasso - Horta de Sant Joan

Centre Picasso - Horta de Sant Joan

Exposició obres (facsímil) realitzades al poble, a Barcelona o a París.

El Centre Picasso és una entitat privada sense ànim de lucre que pretén homenatjar Picasso i mostrar al món els forts lligams d'estimació que s'establiren entre ell i Horta.

L'Antic Hospital d’Horta de Sant Joan, edifici renaixentista construït l'any 1580, és l'actual seu del Centre Picasso, on s'exposa, de forma permanent, les reproduccions facsímil, amb la màxima qualitat i tan pròximes a l'original com ha estat possible, de pràcticament totes les obres realitzades en les dues estades al poble i també d'altres obres realitzades a Barcelona o a París, però que evoquen Horta.

El Centre Picasso ofereix la possibilitat de veure juntes les obres corresponents a dues èpoques importants en l'evolució artística de Picasso, les primeres passes cap a un estil lliure i personal, al 1898, i l'esclat del cubisme, al 1909. Obres que actualment estan disseminades per museus i col·leccions particulars arreu del món. Una bona part de l'obra de Picasso a Horta són paisatges.

Al Centre Picasso podem veure el resultat de la interpretació que va fer Picasso dels paisatges d'Horta; només ens cal mirar per la finestra o sortir a fer un tomb per veure els paisatges originals, els mateixos que Picasso veié per primera vegada fa més de cent anys.

Ofereix:
20% de descompte sobre el preu de l’entrada.

Amb la presentació del carnet col·legial del COMB.

Per més informació:
Centre Picaso d'Horta de Sant Joan
www.centrepicasso.cat

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web