Avantatges i descomptes

Botigues

 

Revista Cuina

Revista Cuina

6 x 6 € i 35% de descompte en la renovació de la subscripció.

La textura, l’aroma i el sabor de la nostra cuina.

DESCOBRIR CUINA convida, mes a mes, a gaudir dels sabors, les fragàncies i les textures que surten de les cuines de casa nostra, des de les més sofisticades, les del restaurants més prestigiosos, fins a les més casolanes però alhora apetitoses. A més, la revista inclou receptes col·leccionables, proposades pels cuiners més reputats.

Ofereix:
- 6 revistes per 6€ (75% de descompte)
- i 35% de descompte en la renovació de la subscripció.

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per donar-se d’alta a la subscripció haurà de clicar en l’enllaç següent que el portarà a la pàgina de subscripció propietat de Sàpiens Publicacions i que inclou la promoció especial per al Col·legi.

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web