Avantatges i descomptes

Botigues

 

Sincotró Alba

Sincotró

Complex d’acceleradors d’electrons que permet analitzar l’estructura atòmica de la matèria així com les seves propietats.

En el marc de l’organització d’activitats de divulgació científica d’Sternalia, s’ha iniciat una col·laboració amb el Sincrotró ALBA, situat al municipi de Cerdanyola del Vallès (Barcelona).
ALBA és l’única font de llum de sincrotró que existeix a l’Estat Espanyol. Es tracta d’un complex d’acceleradors d’electrons que permet analitzar l’estructura atòmica de la matèria així com les seves propietats. En funcionament des de 2012, disposa en l’actualitat de set línies d’experimentació que investiguen en aplicacions en les ciències de la vida, la medicina, la ciència de materials, les ciències ambientals, la física o la química. Aquesta infraestructura científica singular està a l’abast de la comunitat científica així com del teixit empresarial, amb  capacitat de donar servei a més d’un miler d’investigadors cada any. Les visites permeten passejar pel recinte experimental i conèixer les diferents línies de llum i equipament del sincrotró en àmbits com la biologia, la  ciència de materials, la física o el medi ambient, entre d’altres.

HORARIS (disponibles per a cada dia)
9:30h - 11h - 12:30h

VISITES
Les visites guiades, d’una hora i 15 minuts de durada aproximadament, són gratuïtes.

Per reservar només cal enviar un correu electrònic a visitascells.es (indicar nom, telèfon i número d'assistents a la visita). Són obertes a qualsevol tipus de públic tot i que no és recomanable per a nens i nenes menors de 14 anys. Els menors d'edat han d'anar acompanyats per un adult.

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web