Avantatges i descomptes

Botigues

 

El Temps

El Temps

Tota la reflexió sobre l’actualitat política i cultural del territori

La Xarxa Vives d’Universitats, integrada per 22 universitats en llengua catalana, va signar en el seu dia un conveni per impulsar una iniciativa adreçada a garantir un circuit comunicatiu reforçat a través dels centres d’ensenyament. Consistia a oferir subscripcions digitals d’EL TEMPS, setmanari d’informació general, tant als docents com als treballadors i alumnes de les universitats durant un període de sis mesos.

El setmanari  EL TEMPS, present des de 1984, manté des del primer dia redaccions a Palma, València i Barcelona i ofereix tota la reflexió sobre l’actualitat política i cultural del territori, també de l’àmbit internacional, i dóna una gran prioritat a l’àmbit de l’economia, l’activitat empresarial i el teixit associatiu. A més, compta de manera exclusiva amb convenis de traducció amb les prestigioses revistes internacionals Der Spiegel i The Economist.

Ofereix una subscripció  digital gratuïta de sis mesos als col·legiats. Els descomptes no seran acumulables a altres promocions o ofertes existents.

Amb la subscripció digital podran accedir-ne a tots els continguts.

Les  persones que estiguen interessades poden activar la subscripció gratuïta en aquest enllaç:

https://www.eltemps.cat/subscripcions/promocio

amb el codi COMB (tot en majúscula).

Per a més informació:

www.eltemps.cat

 

 

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web