Avantatges i descomptes

Botigues

 

Colònia Güell

Colònia Güell

Cripta Gaudí situada dins la Colònia Güell

La Cripta Gaudí està situada dins la Colònia Güell, una colònia tèxtil plena de sorpreses a tan sols 20 minuts de Barcelona.

La Cripta és l’església de les columnes tortes, el laboratori de la Sagrada Família i obra on l’arquitecte català Antoni Gaudí va experimentar moltes solucions arquitectòniques. A més, va ser declarada Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO el juliol de 2005.

Al mateix temps de contemplar l’obra de Gaudí, la Colònia Güell ofereix al visitant la possibilitat de recórrer els carrers contemplant les construccions modernistes més significatives de la vida de la colònia i de gran interès arquitectònic, i el Centre d’Interpretació, ubicat a l’edifici de l’antiga cooperativa de consum, que disposa d’una exposició permanent per entendre el conjunt de la colònia i l’església en particular.

Promoció 50% de descompte (6€) només durant el mes de gener 2020 amb promocode METGES50

Visita guiada el portarà per un recorregut essencial on podrà descobrir, a través de les explicacions dels nostres guies, el tresor més ben guardat de Gaudí: la Cripta. Descobriu el laboratori on Antoni Gaudí va experimentar les innovacions que després va aplicar a la Sagrada Família. Una visita on també coneixerà la major colònia industrial d'estil modernista de Catalunya que encara avui conserva un important patrimoni històric.

Promoció només disponible via pàgina web oficial www.gaudicoloniaguell.org, seleccionar l'opció de visita guiada i un cop vagin a realitzar el pagament, els donarà l'opció de posar el promocode: METGES50 Serà imprescindible identificar-se com a col·legiat abans de l'inici de la visita.

Horari: Tots els caps de setmana de gener de 2020.
Dissabtes a les 12h visita en castellà
Diumenges a les 12h visita en català
Durada de la visita 2 hores aproximadament.

Es prega presentar-se al punt de partida (centre d'atenció a l'visitant) 10 minuts abans de l'inici de la visita

 

A partir de febrer 2020:
20% de descompte sobre el preu d’entrada amb audioguia. Aquest descompte s’aplicarà al beneficiari i un acompanyant.

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per a més informació:
COLÒNIA GÜELL
c/ Claudi Güell, 6. Colònia Güell
08690 Santa Coloma de Cervelló
www.gaudicoloniaguell.org

 

< Tornar al llistat d'avantatges i descomptes

 

El COMB, a través del Programa d’Avantatges i Descomptes, pretén aconseguir que els col·legiats puguin gaudir dels millors serveis i productes en les condiciones més beneficioses possibles. Els avantatges i descomptes que us oferim són fruit d'acords entre el CoMB i cadascuna de les empreses subministradores, les quals hauran d'aplicar obligatòriament uns determinats beneficis i descomptes en el productes o serveis que ofereixen. Amb l'ànim de vetllar pel compliment dels compromisos assumits de les empreses i per tal de protegir els interessos dels beneficiaris del Programa, us sol·licitem que, en cas de detectar qualsevol anomalia en l’aplicació del descompte acordat, ens ho comuniqueu a l’efecte de poder solucionar-la com més aviat millor.
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web